Mohos Menti Vadásztársaság

Levelezési cím:
4327 Pócspetri, Pócsi út 39.

Vadászterület elhelyezkedése:
Pócspetri, Magy, Máriapócs közigazgatási területén. Pócspetri, Nyíregyháza és Nyírbátor között található.

Megközelítés:
Gépkocsival 471-es fõútról autópálya 15 km-re, Nagykállónál.
Rendszeres autóbuszjárat Nyíregyháza-Pócspetri között.

Legközelebbi repülõtér:
Debrecenben, 40 km.

Vadászatok egyeztetése:
Tamás György
VT. Elnök
Tel.: 70/387-02-35
Tamás László
vadászmester
Tel.: 70/374-75-22
E-mail: tamas Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Mohos-menti Vadásztársaság 1997-ben alakult Pócspetri székhellyel.  A társaságunk 34 főből áll, akik zömében máriapócsiak és pócspetriek, illetve a környező településeken élnek. A szakmai munkát két fő hivatásos vadász látja el, a Vadásztársaságot pedig egy öt főből álló intézőbizottság irányítja.

A Vadásztársaság vadgazdálkodásra alkalmas területe 5697,53 ha.

Területünkön váltó vadként szórványosan előfordul:
a gím- és dám szarvas, az őz állomány mennyiségileg nagyon jó, és megtalálható a vaddisznó is. A fácán állomány szintén jónak mondható, a mezei nyúl állomány viszont közepes.
A vadgazdálkodáson, a vadászáson és a bérvadásztatáson túl társaságunk messze földön híres a közösségi rendezvényeiről, a szervezett disznóvágásokra, bálokra, juniálisokra és az esetenkénti rendezvényekre is szeretettel várjuk vendégeinket, a Pócspetri Körte utcai vadászházunkban, amely 1 holdas területen fekszik a természetben minden infrastruktúrával ellátva.
Szálláslehetőséget és étkezést is biztosítunk a vadászháznál, illetve a 2km-re lévő Máriapócsi székhelyen a Hungaricum Vendégházban.

Az aktuális Árjegyzék a Vadásztársaság honlapján:
http://mohosmentivt.hu

Vadásztársaság Dalárdája
Felkészítő: Gresuné Sitku Angéla

Tagok:
Tamás Éva; Nagy Tibor; Orosz Csaba; Somos József; Halmos Zoltán; Kecskés Gábor; Krajnyák Csaba; Miterli József; Oszlánszki László és Tamás György
A Dalárdáról bővebben a „Zenélő Falú” menüpontban olvasható.